24/09/2012 - ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 26/09

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 26/09


Η Νεολαία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων συμμετέχει ενεργά και δυναμικά στην γενική απεργία της Τετάρτης 26 Σεπτεμβρίου 2012. Οι νέοι της χώρας που πλήττονται κατά κόρον από την λαίλαπα της ανεργίας, με ποσοστά που ξεπερνούν το 50% στις ηλικίες 18-24, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της EUROSTAT, επιβάλλεται να πλημμυρίσουν τους δρόμους. Η νοοτροπία του «σιγά και τι θα αλλάξει» που ακούγεται συχνά, είναι βέβαιο πως δεν θα αλλάξει κάτι. Είναι ώρα να σηκωθούμε όλοι από τους καναπέδες και να σταματήσουμε να αντιδρούμε μόνο μέσω του πληκτρολογίου. Χρειάζεται σθεναρή αντίσταση στις προσπάθειες της Τρόικα και των υπαλλήλων της συγκυβέρνησης να στερήσουν από τους Έλληνες πολίτες κάθε έννοια αξιοπρεπούς διαβίωσης, με μέτρα τα οποία όχι μόνο δεν θα εξασφαλίσουν ανάπτυξη -ούτε καν στο μακροπρόθεσμο μέλλον- αλλά, αντίθετα, θα βυθίσουν τους Έλληνες πολίτες στην κατάθλιψη και την κοινωνική απομόνωση. 

Την Τετάρτη δεν παλεύουμε για κάτι απρόσιτο, για κάτι ουτοπικό ή κάτι που δεν μας αγγίζει. Την Τετάρτη θα είμαστε όλοι εκεί να ενώσουμε τις φωνές μας για το παρόν και το μέλλον μας, να αντισταθούμε στην προσπάθεια που γίνεται να υποτάξουν το φρόνημά μας και κάθε προσπάθεια υποτίμησης και υποβάθμισης της βούλησης και των δικαιωμάτων μας ως Έλληνες πολίτες.
 

Θα πραγματοποιηθεί προσυγκέντρωση στις 10:30 στη συμβολή των οδών Γ’ Σεπτεμβρίου και Αινιάνος, όπισθεν ΓΣΕΕ.
  Το συμφέρον του έθνους είναι πάνω από το συμφέρον των κομμάτων και εμείς, η νεολαία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, προτρέπουμε την υπέρβαση των κομματικών επιταγών και δηλώνουμε παρόντες χωρίς κομματικά σύμβολα, αλλά ΜΟΝΟ με ελληνικές σημαίες.

15/09/2012 - ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Με απόφαση του Συντονιστικού Γραφείου ορίζονται τα κάτωθι μέλη:

Τομέας Πολιτικού Σχεδιασμού
Αναπληρωτής Υπεύθυνος : Σπύρος Μπούρμπος

Τομέας Οργανώσεων Επαρχίας
Αναπληρωτής Υπεύθυνος : Γιώργος Δαλιάνης

 

18/09/2012 - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΠΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 27/09

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΠΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 27/09


Η Νεολαία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων γνωστοποιεί ότι είναι απολύτως αλληλέγγυα στον αγώνα που δίνουν τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες για να προασπίσουν το αναφαίρετο δικαίωμα τους στη ζωή, το οποίο η κυβέρνηση έχει βάλει στο στόχαστρο. Επειδή η πιθανή εξαθλίωση και εν τέλει εξόντωση των ατόμων με αναπηρία είναι θέμα όλων των μελών μίας κοινωνίας, που σέβονται πρώτα από όλα τον εαυτό τους και μετά το συνάνθρωπο τους, δηλώνουμε πως θα συμμετάσχουμε ενεργά και θα στηρίξουμε χωρίς κομματικές σημαίες το Πανελλαδικό Παναναπηρικό Συλλαλητήριο, το οποίο διοργανώνει η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ) την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου, ώρα 10.00 π.μ. στην Πλατεία Ομονοίας. Στη Νεολαία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων γνωρίζουμε πως τα άτομα με αναπηρία  δεν είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας και εύκολα θύματα στις ανθρωποθυσίες που απαιτεί η κυβέρνηση, αλλά ισότιμα μέλη της κοινωνίας μας και το αποδεικνύουμε όχι με λόγια, αλλά με πράξεις.

 

14/09/2012 - ΞΕΚΙΝΑ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 17/09/2012

ΞΕΚΙΝΑ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 17/09/2012


Πανελλαδική εκστρατεία συλλογής υπογραφών από τους πολίτες για να συσταθεί Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής προκειμένου να βρεθεί πώς φτάσαμε στο Μνημόνιο και ποιοι ευθύνονται, ξεκινούν την Δευτέρα 17/9/2012 από τις 11.00 το πρωί, σε περίπτερό τους στην Πλατεία Συντάγματος, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Πρώτος θα βάλει την υπογραφή του, στην αίτηση που έχει διαμορφωθεί, ο πρόεδρος του Κινήματος Πάνος Καμμένος και θα ακολουθήσουν τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας μαζί με στελέχη του Κινήματος και της Νεολαίας ενώ αμέσως μετά θα απευθυνθούν στους πολίτες.

Την πρωτοβουλία αυτή ο Πάνος Καμμένος την είχε εξαγγείλει κατά την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη για τη Διεθνή Έκθεση και εντάσσεται στο πλαίσιο της γενικότερης πολιτικής τοποθέτησης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ περί ενίσχυσης της Άμεσης Δημοκρατίας, ακόμη και με την υιοθέτηση του λαϊκού βέτο για αναπομπή νόμων όπως συμβαίνει σε προηγμένα κράτη.

Η εκστρατεία συλλογής υπογραφών πολιτών για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το Μνημόνιο θα συνεχιστεί σε όλη τη χώρα με περίπτερα των συντονιστικών επιτροπών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στις πρωτεύουσες των νομών.