25/07/2012 - ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΠΑΜΠΗ ΑΠΟΣΚΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΒΟΥΛΑΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΠΑΜΠΗ ΑΠΟΣΚΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΒΟΥΛΑΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ


Στην Ελλάδα της Τρόικας και των μνημονίων, στην Ελλάδα των εξαθλιωμένων πολιτών, των λουκέτων, της φτώχειας και της απογοήτευσης, στην Ελλάδα της Ρεπούση και του «συνωστισμού», της επίθεσης στην παιδεία, την θρησκεία και τον πολιτισμό, μια νεαρή Ελληνίδα τιμωρείται σκληρά και χωρίς απολογία. Στερούν το όνειρο από μια αθλήτρια που έχει τιμήσει κατ’ επανάληψη την πατρίδα της και την σημαία. Από ένα νέο κορίτσι που ζούσε και ανέπνεε για να εκπροσωπήσει τη χώρα της σε αυτή την Ολυμπιάδα.

Σε κάποιους που είναι έτοιμοι να δώσουν συγχωροχάρτια σε όλους όσοι έχουν παραβατική συμπεριφορά, η δημόσια συγνώμη της δεν ήταν αρκετή.

Από πότε μια ατυχής δήλωση ή ένα αστείο κακής ποιότητας, έστω, μπορεί να επισύρει την βαρύτερη των ποινών; Γιατί αυτή είναι η «εσχάτη των ποινών» για έναν αθλητή που ετοιμάζεται τέσσερα χρόνια για την Ολυμπιάδα. Από πότε ο κύριος Κουβέλης αναδεικνύεται σε δημόσιο κατήγορο και ζητάει την τιμωρία Έλληνα αθλητή; Ενώ η κοινωνία δολοφονείται, με τη συμμετοχή του προέδρου της ΔΗΜΑΡ στην συγκυβέρνηση των προθύμων, σε αυτό το γεγονός βρήκε ο κ. Κουβελης να κάνει επίδειξη «αριστεροφροσύνης» ;

Ως Νεολαία των Ανεξάρτητων Ελλήνων απαιτούμε την άμεση ανάκληση της ποινής του αποκλεισμού της αθλήτριας μας. Πρέπει να δώσουμε την ευκαιρία σε ένα νέο άνθρωπο, σε μια νέα αθλήτρια να εκπληρώσει το όνειρο της και στην Ελλάδα την ευκαιρία για νέες στιγμές αθλητικών επιτυχιών και δόξας.»

Δεν απευθυνόμαστε στον κ.Κούβελο του «ενός εκατομμυρίου ευρώ» που τιμωρεί την αθλήτρια μας για το κουνούπι του Νείλου. Σε εσάς απευθυνόμαστε κύριε Ιωαννίδη.

Κύριε Ιωαννίδη θα αναλάβετε την ευθύνη;

17/07/2012 - ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Κατόπιν εισήγησης του προεδρεύοντος της Συντονιστικής Οργάνωσης Νεολαίας Μπάμπη Αποσκίτη ο Πρόεδρος του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ κ. Πάνος Καμμένος ενέκρινε τη προσωρινή Οργανωτική Δομή της Νεολαίας που έχει ως εξής:

Γραμματέας και Υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού: Καλογρίδης Κωνσταντίνος

Υπεύθυνος Τομέα Οργανώσεων Λεκανοπεδίου: Γιώνας Σωτήριος

Υπεύθυνος Τομέα Οργανώσεων Επαρχίας: Δαγλαρτζής Θεόδωρος

Υπεύθυνος Τομέα Οργανώσεων Θεσσαλονίκης: Χατζηθεοδοσίου Ανέστης

Υπεύθυνος Τομέα Οργανώσεων Εξωτερικού: Κουφαλιτάκης Μιχαήλ

Υπεύθυνη Τομέα Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαικών Υποθέσεων: Παπαδοπούλου Μανταλένα

Υπεύθυνος Τομέα Ενέργειας & Περιβάλλοντος: Κιούσης Δημήτρης

Υπεύθυνη Εθελοντισμού: Παπαγγέλου Ευδοκία

Υπεύθυνος Τομέα Αθλητισμού & Πολιτισμού: Ρεμπής Κωνσταντίνος]

Υπεύθυνη Τομέα Τύπου – Δημοσίων Σχέσεων &
 Social Media: Καλαγκμπόρ Κατερίνα

Η Οργανωτική Δομή της Νεολαίας θα ολοκληρωθεί τις επόμενες εβδομάδες με την σύσταση νέων Τομέων και την πλήρωση των σχετικών θέσεων Υπευθύνων και Αναπληρωτών.