20/03/2013 - Η ΚΥΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΣΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΧΙ, ΕΜΕΙΣ;

Η ΚΥΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΣΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΧΙ, ΕΜΕΙΣ;


Ο ιστορικός κύκλος κλήρωσε στην μαρτυρική Κύπρο να σηκώσει το βάρος Τιμής. Είναι εμφανές πλέον ότι δεν πρόκειται για συμπτωματικές ενέργειες, κακές συγκυρίες, ή απλοϊκούς σχεδιασμούς, αλλά για αποικιοκρατικό σχέδιο αλλοίωσης λαών, ή και αφανισμό εθνών - κρατών με βαθειά ιστορία.

Περισσότερα...

15/03/2013 - Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΥΦΛΩΝ

Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΥΦΛΩΝ


Η Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων, συνεχίζοντας την δραστηριοποίησή και την πλήρη στήριξή της στους ανθρώπους με αναπηρία και στα προβλήματα που τους απασχολούν, πραγματοποίησε σήμερα, 14/3/2013, συνάντηση με τον πρόεδρο και εκπροσώπους νεολαίας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών.

Περισσότερα...

17/03/2013 – ΕΠΙΠΟΛΑΙΑ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΤΙΔΗ. Η ΑΓΝΟΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΟΔΥΝΗΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΕΠΙΠΟΛΑΙΑ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΤΙΔΗ. Η ΑΓΝΟΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΟΔΥΝΗΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


Ο Νεοναζισμός που προσπαθεί να περάσει αυτή η μόδα, το νέο trend, που λέγεται Χρυσή Αυγή, μπορεί να είναι παροδικός, καθώς κάθε τι που έρχεται στη μόδα φεύγει, αλλά κάποιοι νέοι σήμερα πληρώνουν ακριβά αυτές τους τις προτιμήσεις.

Περισσότερα...

14/03/2013 - Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ

Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ


Η Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων ακολουθώντας το κάλεσμα του Προέδρου του Κινήματος κ. Πάνου Καμμένου και των κατοίκων της Χαλκιδικής, παρεβρέθη στην Ιερισσό, δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξη της στον αγώνα που δίνουν οι κάτοικοι για να αποτρέψουν το ξεπούλημα των αποθεμάτων χρυσού που προσπαθεί να πραγματοποιήσει η μνημονιακή Συγκυβέρνηση.

Περισσότερα...