29/07/2013 - ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ  

Επιτυχημένη για ακόμη μια φορά η προσπάθεια του τομέα Εθελοντισμού της Νεολαίας Ανεξαρτήτων Ελλήνων, υπό την ευθύνη των Δώρα Παληοδήμου, Στέλλας Συρίγου και Άγγελου Ωραιόπουλου το Σάββατο 27 Ιουλίου.

Περισσότερα...

25/07/2013 – ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΗΠΙΟΤΡΟΦΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ Η ΝΕΟΛΑΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΗΠΙΟΤΡΟΦΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ Η ΝΕΟΛΑΙΑ 

Επίσκεψη στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας, πραγματοποίησε εχθές 24 Ιουλίου, η Υπ. Εθελοντισμού Δώρα Παληοδήμου με αντιπροσωπεία της Νεολαίας Ανεξαρτήτων Ελλήνων, στο οποίο φιλοξενούνται 22 παιδάκια, ηλικίας 2,5 έως 6 ετών.

Περισσότερα...

26/07/2013 - ΌΤΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ...

ΌΤΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ...

Την ημέρα της επετείου της αποκατάστασης της ελληνικής κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, επέλεξε το νεοναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής να κάνει επίδειξη κίβδηλου ανθρωπισμού και να προκαλέσει το δημοκρατικό φρόνημα των Ελλήνων πολιτών, αμφισβητώντας την ίδια την ιδέα της δημοκρατίας και μάλιστα στον τόπο που αυτή γεννήθηκε.

Περισσότερα...

25/07/2013 - ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Στο πλαίσιο του κοινωνικού της έργου η Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων, συνεχίζει τη συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης καθώς η κοινωνία μας χρειάζεται δίπλα της έμπρακτα, παρόλο που η λύση στο πρόβλημα της φτώχειας είναι η πολιτική παρέμβαση και απόφαση.

Το Σάββατο 27/07/2013 καλούμε όλους σε μια ακόμα υπερκομματική δράση αλληλεγγύης και ανθρωπιάς και θα βρισκόμαστε έξω από ελληνικές επιχειρήσεις στην Αθήνα στην Καλλιθέα, στην Θεσσαλονίκη, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, στη Λέρο, στη Σαλαμίνα και στη Θήβα.