30/09/2013 - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Συνάντηση πραγματοποίησε εκ μέρους της Νεολαίας ο αναπληρωτής υπεύθυνος τομέα ΑμεΑ Βασίλης Τσακίρης συνοδευόμενος από τον κ. Κωνσταντίνο Κυζιρίδη πολιτευτή Β’ Θεσσαλονίκης με τον πρόεδρο του Συλλόγου Νεφροπαθών Θεσσαλονίκης κ. Χρηστό Καραγκιόζη.

Περισσότερα...

26/09/2013 - ΒΟΥΛΟΚΕΡΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ

ΒΟΥΛΟΚΕΡΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ

Η απόλυση χιλιάδων υπαλλήλων και οι οριζόντιες περικοπές ήταν η χαριστική βολή προς τα Πανεπιστήμια, τα οποία, η κυβέρνηση των προθύμων οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον θάνατο. Αποκλειστικά υπεύθυνη για την κατάντια των ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και για τις αποφάσεις της Συγκλήτου των μεγαλύτερων ακαδημαϊκών ιδρυμάτων της χώρας για αναστολή λειτουργίας είναι οι εγκληματικές πολιτικές αυτής της κυβέρνησης.

Περισσότερα...

28/09/2013 - ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Στο πλαίσιο του κοινωνικού της έργους, η οργάνωση Θεσσαλονίκης της Νεολαίας Ανεξάρτητων Ελλήνων παρέδωσε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. 

Περισσότερα...

25/09/2013 – ΣΤΟ CAMBRIDGE ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΝΕΟΛΑΙΩΝ ΤΟΥ EYC Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΣΤΟ CAMBRIDGE ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΝΕΟΛΑΙΩΝ ΤΟΥ EYC Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 

Ολοκληρώθηκε το Συνέδριο για τα 20 χρόνια των πολιτικών νεολαιών των European Young Conservatives στο Cambridge της Αγγλίας 20-22/09/2013. Στο συνέδριο συμμετείχαν 180 νέοι από 37 χώρες και η Ελλάδα εκπροσωπήθηκε για πρώτη φορά, μετά από πρόσκληση, από την πρόεδρο της Νεολαίας Μανταλένα Παπαδοπούλου και τους Γιώργο Μαριά, υπ. Τομέα Διεθνών Σχέσεων, Χαράλαμπο Κατσαλά, υπ. οργ. Εξωτερικού, Αλέξη Καραμανώλα, υπ. Απόδημου Ελληνισμού και τον γραμματέα Διεθνών Σχέσεων του Κινήματος και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Νεολαίας Μιχάλη Κουφαλιτάκη.

Περισσότερα...