Με την Υγεία δε θα παίξουμε...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 29/11/2013 - ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ

 

Όσα συμβαίνουν στο χώρο της Υγείας τις τελευταίες ημέρες μόνο ακραία και επικίνδυνα για την υγεία των πολιτών μπορούν να χαρακτηριστούν.

Περισσότερα...

22/11/2013 - ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΑΝΝΑΡΩΤΗΡΙΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΑΝΑΡΡΩΤΗΡΙΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Επίσκεψη στο Αναρρωτήριο Πεντέλης (ΠΙΚΠΑ) πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της Νεολαίας Ανεξαρτήτων Ελλήνων την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013, Ημέρα κατά της Παιδικής Κακοποίησης, στο πλαίσιο του κοινωνικού της έργου.

Περισσότερα...

22/11/2013 - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΩΦΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΧΕ Η ΝΕΟΛΑΙΑ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΩΦΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΧΕ Η ΝΕΟΛΑΙΑ

Συνάντηση πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της Νεολαίας Ανεξαρτήτων Ελλήνων με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Κωφών Ελλάδος (ΟΜ.Κ.Ε.) και Υπεύθυνο της ΕΣΑμεΑ για θέματα Νέων με Αναπηρία κ. Ιωάννη Γιάλλουρο και τον Γραμματέα Επιτροπής Νεολαίας της ΟΜ.Κ.Ε. κ. Χαράλαμπο Κοχίλα, την Τρίτη 19 Νοεμβρίου. 

Περισσότερα...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ «ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ –ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΡΟΗ»

Πρόσκληση για συμμετοχή των νέων στην ημερίδα "Ανεργία των νέων - Επιστημονική διαρροή

Τα μείζονα ζητήματα για τη νεολαία σήμερα, αυτά της ανεργίας, η οποία έχει εδώ και καιρό φτάσει στα δυσθεώρητα ύψη που ξεπερνούν σε ποσοστό το 60%, αλλά και της διαρροής επιστημονικού προσωπικού στο εξωτερικό, λόγω της αδυναμίας εργασιακής αποκατάστασης νέων επιστημόνων στην Ελλάδα, θα αποτελέσουν το αντικείμενο της εκδήλωσης με τίτλο «Ανεργία των Νέων – Επιστημονική διαρροή» που θα λάβει χώρα την Τετάρτη 20/11, στο Electra Palace, στην οδό Ναυάρχου Νικοδήμου 18-20 στην Αθήνα, στις 20:00.

Περισσότερα...