23/12/2013 - ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΝΕΛ

 

ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Στο πλαίσιο του κοινωνικού της έργου το οποίο διατηρεί όλο τον χρόνο πανελλαδικά, ο τομέας Εθελοντισμού της Νεολαίας Ανεξαρτήτων Ελλήνων συλλέγει παιχνίδια για τα παιδιά ευπαθών ομάδων ώστε να τους δώσει ένα χαμόγελο αυτές τις άγιες μέρες.

Περισσότερα...

09/12/2013 - ΔΡΑΣΗ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΝΕΛ

ΔΡΑΣΗ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Στο πλαίσιο του κοινωνικού της έργου, η Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων υπό την ευθύνη της Δώρας Παληοδήμου -Υπ. Εθελοντισμού, πραγματοποίησε το Σάββατο 07 Δεκεμβρίου δράση συλλογής τροφίμων με κατεύθυνση άπορες οικογένειες και ιδρύματα που έχουν ανάγκη στήριξης.

Περισσότερα...

16/12/2013 - ΜΟΝΙΜΟΣ Ε(Ν).Φ.Ι.Α.λτης ΤΩΝ ΑμεΑ ΤΟ Υπ. Οικ.

ΜΟΝΙΜΟΣ Ε(Ν).Φ.Ι.Α.λτης ΤΩΝ ΑμεΑ ΤΟ Υπ. Οικ.

Άλλη μία πτυχή της κοινωνικής «ευαισθησίας» που τον διαπνέει αποφάσισε να δείξει, λίγες μέρες μετά την παγκόσμια ημέρα Ατόμων με Αναπηρία και τη φιέστα με το αναπηρικό αμαξίδιο της «πολιτικής» νεολαίας της κυβερνώσας παράταξης, ο Υπουργός Οικονομικών και το επιτελείο του.

Περισσότερα...

08/12/2013 - ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΣ ΤΥΡΑΝΝΙΣΚΟΣ Ο κ. ΣΑΜΑΡΑΣ

ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΣ ΤΥΡΑΝΝΙΣΚΟΣ Ο κ. ΣΑΜΑΡΑΣ

Αναφορικά με τη χθεσινοβραδινή τοποθέτηση του υπό επιτήρηση «πρωθυπουργού» κ. Σαμαρά, δε θα σταθούμε ούτε στον αριθμό και το μέγεθος των ψευδών του, ούτε καν σε αυτές τις τρομακτικές εξαγγελίες του και στο περιεχόμενο του νέου προϋπολογισμού, για τον οποίο απλά ελπίζουμε ότι η κοινωνία θα σταθεί ανάχωμα στην εφαρμογή του.

Περισσότερα...