29/03/2014 - ΒΑΡΒΑΡΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ – ΩΡΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ ΞΑΝΑ!

ΒΑΡΒΑΡΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ – ΩΡΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ ΞΑΝΑ!

Μετά από ένα κλίμα τεχνητής ευφορίας και σκόπιμης  προσπάθειας αποπροσανατολισμού του κόσμου από τις εγκληματικές πολιτικές που προωθεί η κυβέρνηση των επικινδύνων, έρχεται η ώρα να ξαναμετρηθούμε. Η Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων θα είναι την Κυριακή το απόγευμα έξω από τη Βουλή σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το πολυνομοσχέδιο που θα ψηφίζεται εκείνη την ώρα και καλεί όλους σε μια δυναμική παρουσία ανεξαρτήτως από το που προέρχονται ιδεολογικά γιατί μας αφορά όλους!

Περισσότερα...

09/03/2014 - ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΝΕΛ

ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΝΕΛ

Η Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων εντείνει τις πολιτικές της δράσεις με σκοπό την άμεση επικοινωνία με τους πολίτες.

Περισσότερα...

10/03/2014 - ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΝΕΛ

ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΝΕΛ

Ανακοινώνονται νέα πρόσωπα στο οργανόγραμμα της Νεολαίας Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Αναπληρωτής Υπεύθυνος Οργάνωσης Θεσσαλονίκης αναλαμβάνει ο Κώστας Καράμπελας και Αναπληρωτής Υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Μπουζαλάκος. Στον Τομέα Διεθνών Σχέσεων αναλαμβάνει ειδικά για τα θέματα Βορείου Ηπείρου υπεύθυνος ο Έλβις Παπανικόλας. Ο Τομέας Οικονομίας, Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας μετονομάζεται σε Τομέα Αναπτυξιακών Πρωτοβουλιών και Νεανικής Επιχειρηματικότητας και προστίθεται ο Χρήστος Πρωτοπαπας. Στον Τομέα Ακτιβισμού προστίθεται ο Βασίλης Καλαποθαράκος.

04/03/2014 - ΔΡΑΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΝΕΛ

ΔΡΑΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΝΕΛ

Στο πλαίσιο του κοινωνικού της έργου, η Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων πραγματοποίησε δράση εθελοντικού χαρακτήρα το Σάββατο 1 Μαρτίου 2014, στο Νέο Κόσμο.

Περισσότερα...