28/11/2014 - ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΟΛΟΙ ΚΑΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΟΛΟΙ ΚΑΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Σήμερα είναι η τελευταία μέρα εργασίας για ακόμα 150 συμβασιούχους υπαλλήλους του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, που οι συμβάσεις τους δεν ανανεώνονται.

Περισσότερα...

20/11/2014 - ΟΧΙ ΣΤΗΝ "ΑΦΑΙΜΑΞΗ" ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

20/11/2014 - ΟΧΙ ΣΤΗΝ "ΑΦΑΙΜΑΞΗ" ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

Για άλλη μια φορά, η Συγκυβέρνηση των προθύμων αποδεικνύει πόσο ανίκανη, ανήθικη, εθελόδουλη και ανάλγητη είναι με την εμμονή του Υπουργείου Οικονομικών να επιβάλλει φόρο επιτηδεύματος στους συλλόγους εθελοντικής αιμοδοσίας, όπως καταγγέλλει η Ένωση Συλλόγων και Ομάδων Εθελοντών Αιμοδοτών ΠΕ Καβάλας.

Περισσότερα...

26/11/2014 - ΠΑΡΟΥΣΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΝΕΛ ΣΤΟ 2ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

ΠΑΡΟΥΣΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΝΕΛ ΣΤΟ 2ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

Δυναμικό παρών έδωσε η Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων στο 2ο Συνέδριο του Κινήματος, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Νοεμβρίου 2014.

Περισσότερα...

19/11/2014 - ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ

Τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε άναυδοι τις καταγγελίες ενός πατέρα, σύμφωνα με τις οποίες η βελτίωση της υγείας του παιδιού του (Ατόμου με Αναπηρία) εξαρτάται από γραφειοκρατικές διαδικασίες. Το επιβεβλημένο, σύμφωνα με τις ιατρικές υποδείξεις, ταξίδι του παιδιού στο εξωτερικό καθυστερεί λόγω νομικής διαδικασίας, που έχει κινήσει ο ασφαλιστικός φορέας, πράγμα το οποίο θέτει σε άμεσο κίνδυνο την υγεία του παιδιού.

Περισσότερα...