28/03/2015 - ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Για μια ακόμη φορά, η Νεολαία Ανεξάρτητων Ελλήνων, στηρίζοντας τον αγώνα των κατοίκων της Χαλκιδικής, συμμετείχε, το Σαββάτο 28 Μαρτίου, στην πορεία διαμαρτυρίας που διοργάνωσε η Επιτροπή Αγώνα κατοίκων Χαλκιδικής, ενάντια στην εξόρυξη χρυσού. Καμία επένδυση δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή εάν δεν διασφαλίζεται πρώτα η προστασία των πολιτών και του φυσικού περιβάλλοντος. Οι επενδύσεις γίνονται για την ανάπτυξη της οικονομίας, με γνώμονα πρώτα το συμφέρον της πατρίδας, των τοπικών κοινωνιών και των Ελλήνων πολιτών και όχι τα συμφέροντα των εταιρειών. Ο δίκαιος αγώνας των κατοίκων της Χαλκιδικής είναι αγώνας όλων των Ελλήνων και η Νεολαία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων τον στηρίζει με κάθε τρόπο.

20/03/2015 - ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΝΕΛ

ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΝΕΛ

Η Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων Θεσσαλονίκης έδωσε το παρόν στη 2η Συνάντηση Νέων Αγροτών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, που διεξήχθη το Σαββάτο 14 Μαρτίου 2015, εντός του χώρου της ΔΕΘ.  Στην ημερίδα παρευρέθησαν ο Γραμματέας της Ε.Ε. Ανέστης Χατζηθεοδοσίου, ο Υπεύθυνος Οργάνωσης Θεσσαλονίκης Κώστας Καράμπελας καθώς και τα μέλη Στέλιος Καρακώστας και Βασίλης Καραντόλας.

Οι νέοι αγρότες αποτελούν την αιχμή του δόρατος για την επανεκκίνηση της εθνικής οικονομίας και η στήριξη τους από την Πολιτεία είναι επιβεβλημένη.  Σε αυτό το πλαίσιο η Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την ανάδειξη των προβλημάτων τους αλλά και για την επίλυση τους και στέκεται αρωγός σε κάθε προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση.

25/03/2015 - ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821

25η Μαρτίου -Ημέρα διπλής εορτής για τον Ελληνισμό σε όλη την υφήλιο. Στην Ελληνική Επανάσταση του 1821 ενάντια στην Οθωμανική Αυτοκρατορία οι ήρωες του Έθνους μας ξεσηκώθηκαν και πολέμησαν σθεναρά για την αποτίναξη του τούρκικου ζυγού, την ελευθερία και ανεξαρτησία της Πατρίδας μας. Επέλεξαν συμβολικά την ημέρα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, μια από τις σημαντικότερες θρησκευτικές εορτές του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας. Η Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων τίμησε, όπως κάθε χρόνο, την εθνική μας γιορτή, συμμετέχωντας στις εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στην μεγάλη στρατιωτική παρέλαση που πραγματοποίηθηκε στην Αθήνα χωρίς κάγκελα και ΜΑΤ και με τον ελληνικό λαό να συμμετέχει ενεργά και με αίσθημα υπερηφάνειας. Στελέχη της Νεολαίας κατέθεσαν στεφάνι σε Θεσσαλονίκη και Πειραιά προς τιμήν όλων αυτών που έδωσαν την μάχη για να είναι σήμερα η πατρίδα μας ελεύθερη! Το μήνυμα της 25ης Μαρτίου συνεχίζει να είναι και σήμερα επίκαιρο, καθώς μας υποδεικνύει ότι οι Έλληνες ενωμένοι μπορούμε να διασφαλίσουμε την εθνική μας κυριαρχία και ανεξαρτησία!

20/03/2015 - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

Συναισθανόμενη τη συμβολή των εκδηλώσεων εθνικού περιεχομένου στην ανάπτυξη του εθνικού φρονήματος και τον διάλογο με στόχο την επίλυση εθνικών ζητημάτων, η Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων συμμετείχε, στην εκδήλωση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Θεσσαλονίκης, με θέμα «Το Σκοπιανό πρόβλημα δυναμίτης στα θεμέλια της ειρήνης και της σταθερότητας στα Βαλκάνια», το Σαββάτο 14 Μαρτίου 2015. 

Περισσότερα...