28/10/2015 - ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ! ΖΗΤΩ ΤΟ ΟΧΙ !

ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ! ΖΗΤΩ ΤΟ ΟΧΙ !

Η Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων ήταν παρούσα στις εκδηλώσεις εορτασμού της Εθνική μας Επετείου τιμώντας την μνήμη των προγόνων μας και παρακολουθώντας τις παρελάσεις σε όλη την Ελλάδα.

Ο ελληνικός λαός σύσσωμος αντιστάθηκε στον κατακτητή και μας διδάσκει την αυταπάρνηση, την ομοψυχία, την ενότητα. Είπε ΌΧΙ στον φασισμό και το ναζισμό. Έδωσε μήνυμα Αντίστασης και διατήρησης της Εθνικής Ανεξαρτησίας και Ελευθερίας. 

Μακάρι η αδούλωτη ψυχή των νέων του 1940 στα βουνά της Βορείου Ηπείρου να αποτελεί φωτεινό σηματοδότη και της δικής μας πορείας σήμερα και να μας δίνουν θέληση, κουράγιο και αποφασιστικότητα.

Οφείλουμε να ιεραρχήσουμε σε προτεραιότητα όλα όσα μας ενώνουν, ενάντια σε κάθε προσπάθεια υπονόμευσης και αλλοίωσης της ταυτότητάς μας, των ηθών και εθίμων μας, της παράδοσής μας, της ιστορικής μνήμης και της εθνικής μας συνείδησης. Χαιρόμαστε που μπορούμε πλέον να παρακολουθούμε τις παρελάσεις με υπερηφάνεια. Είναι επιτακτικό όμως να επαγρυπνούμε και να αγωνιζόμαστε κάθε μέρα για το υπέρτατο αγαθό αυτό της Ελευθερίας. Ζήτω η Ελλάδα!

21/10/2015 - ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΥΦΛΩΝ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΝΕΛ

ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΥΦΛΩΝ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΝΕΛ

Αντιπροσωπεία της Νεολαίας Ανεξαρτήτων Ελλήνων συναντήθηκε την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015 με τον πρόεδρο της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών κ. Νίκο Γιαλούρη. Συζητήθηκαν εκτενώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας ΑμεΑ, ιδίως στα εργασιακά. Η αντιπροσωπεία της Νεολαίας παρέλαβε τα αιτήματα της Ομοσπονδίας και δεσμεύτηκε να πιέσει αναλόγως τους αρμόδιους υπουργούς για εξεύρεση λύσης.

Η συνάντηση προγραμματίστηκε όταν η Νεολαία συναντήθηκε με τους φορείς τους, πριν λίγες μέρες στις κινητοποιήσεις τους για την προστασία των ασφαλιστικών, προνοιακών και φορολογικών τους δικαιωμάτων