10/12/2015 - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΝΕΛ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΝΕΛ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Αντιπροσωπεία της Νεολαίας Ανεξαρτήτων Ελλήνων επισκέφθηκε την Τετάρτη 09 Δεκεμβρίου 2015 τον Υφυπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Θεοδόση Πελεγρίνη.

Περισσότερα...

15/12/2015 - ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

Είναι ευχάριστο να βλέπουμε ότι οι πολιτικές νεολαίες έχουν λόγο ειδικά στο κρίσιμο τομέα της Παιδείας και μελετούμε με ενδιαφέρον τις, σε πολλά αξιόλογες και κοινά αποδεκτές, προτάσεις της Νεολαίας Σύριζα δεδομένου του εθνικού διαλόγου που έχει ξεκινήσει. Κάποιες από αυτές που αποτελούν μειοψηφούσες απόψεις στην ελληνική κοινωνία βεβαίως δεν θα μπορούσαμε να τις συζητήσουμε. Το ζήτημα της προσευχής στα σχολεία και το μάθημα των θρησκευτικών είναι καλά να μην ανακινείται όταν τα ζητήματα στην Εκπαίδευση είναι τόσα πολλά και σοβαρότατα.

Περισσότερα...

06/12/2015 - ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ

Εμβρόντητοι παρατηρούμε, για μία ακόμη φορά να επαναλαμβάνεται το ίδιο έργο στην παιδεία, εκείνο που με μαθηματική ακρίβεια την οδήγησε τις περασμένες δεκαετίες στο σημερινό τέλμα. Ο Υπουργός Παιδείας κ. Φίλης φαίνεται πως επιδιώκει να εγκληματήσει σε βάρος του σημαντικότερου πυλώνα της χώρας, αυτού της –Ελληνικής, Εθνικής θυμίζουμε- Παιδείας, ευθύνη της οποίας - δυστυχώς όπως προκύπτει - έχει ακόμα.

Περισσότερα...