6/3/17 Δ.Τ. 23 χρόνια απο τον θάνατο της Μελίνας Μερκούρη

23 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα, από το θάνατο της μεγάλης προσωπικότητας, για την πολιτική ζωή της χώρας μας και τον πολιτισμό, της Μελίνας Μερκούρη.

Η επί χρόνια καλλιτέχνης και υπουργός πολιτισμού, υπήρξε ένα ασυμβίβαστο, ελεύθερο πνεύμα, που διακρίθηκε για τους αγώνες για τον πολιτισμό και τη δημοκρατία. Λαμπρό σύμβολο της Ελλάδας στο εξωτερικό, με δράσεις για την ανάδειξη του πολιτισμού σε ολόκληρη την Ευρώπη και βεβαίως, για  την επιστροφή των κλεμμένων γλυπτών του Παρθενώνα, αγώνας που δεν έχουμε δικαίωμα, εμείς οι νέοι να εγκαταλείψουμε, μέχρι τη δικαίωση και επιστροφή.

Πλήθος βραβείων που φέρουν το όνομά της, είναι αφιερωμένα στη μνήμη της.

Τιμούμε τον άνθρωπο, την αγωνίστρια, το φωτεινό παράδειγμα της ακατάβλητης δύναμης για τα κεκτημένα της χώρας. Τη Μελίνα της Ελλάδας.

23/03/2016 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΝΕΛ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΝΕΛ 

Συνεδρίασε η Προσυνεδριακή Επιτροπή Νεολαίας Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Ορίζεται ημερομηνία διεξαγωγής του 2ου τακτικού Συνεδρίου το Σάββατο 16 Απριλίου 2016. Δικαίωμα συμμετοχής και εκλέγειν- εκλέγεσθαι θα έχουν τα επιβεβαιωμένα μέλη της Νεολαίας που θα έχουν εγγραφεί έως τη Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016. Πρόεδρος της ΚΕΦΕ αναλαμβάνει ο Αλέξανδρος Γεωργίου. 

25/3/2016 - Δελτίο Τύπου Νεολαίας Ανεξαρτήτων Ελλήνων για την 25η Μαρτίου

Ημέρα σύμβολο η 25η Μαρτίου για τον Ελληνισμό, που γιορτάζει τη χαρμόσυνη είδηση, τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και την Εθνική Παλιγγενεσία, μέσω του Αγώνα των Ελλήνων απέναντι στον Τουρκικό ζυγό, «υπέρ Πίστεως και Πατρίδος».

Η Επανάσταση του 1821 αποτελεί κορυφαία στιγμή στην πορεία του Έθνους, αναδεικνύοντας την ανθεκτικότητα του Ελληνισμού και την αδιάκοπη συνέχειά του από την αρχαιότητα και στο διηνεκές. Ο Ιερός Αγώνας των εξεγερμένων Ελλήνων, φάρος που οδηγεί τις επόμενες γενιές, δείχνει το δρόμο για τη Λευτεριά και την Αιωνιότητα.

Αντλώντας δύναμη και θάρρος και παίρνοντας διδάγματα από εκείνους, εμείς οι νέοι συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε σήμερα, σε αυτή τη δύσκολη για την Πατρίδα μας συγκυρία, εκπληρώνοντας το χρέος μας και τηρώντας τις ιερές παραδόσεις που εξυψώνουν την Εθνική και Θρησκευτική μας συνείδηση.

Η Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων ήταν παρούσα στις εκδηλώσεις εορτασμού της Εθνική μας Επετείου, τιμώντας την μνήμη των προγόνων μας και παρακολουθώντας τις παρελάσεις σε όλη την Ελλάδα.

Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων