11/5/17 Δ.Τ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ Κ. ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ Κ. ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 11/05/2017,συνάντηση του Προέδρου και στελεχών της Νεολαίας Ανεξαρτήτων Ελλήνων  με τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Τέρενς Κουίκ, στο Υπουργείο Εξωτερικών. Στη συζήτηση τέθηκαν θέματα που αφορούν τους απόδημους Έλληνες και τον Ελληνισμό εν γένει, καθώς και τις νεότερες γενιές των Ελλήνων του εξωτερικού και τη σύνδεση τους με τη Μητροπολιτική Ελλάδα.  Συζητήθηκαν, επίσης, απόψεις και προτάσεις της Νεολαίας σχετικά με τη μεγαλύτερη δραστηριοποίηση και στενότερη σύνδεση του απανταχού Ελληνισμού με την Πατριδα. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Υπουργό, για τον πολύτιμο χρόνο που μας αφιέρωσε και την πολύ εποικοδομητική συζήτηση που είχαμε.

ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

22/05/2016 Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ

Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΑNEΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ

  

Η Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων συμμετείχε στις εκδηλώσεις μνήμης που πραγματοποιήθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας για την επέτειο της Ποντιακής Γενοκτονίας.

Στελέχη της Νεολαίας συμμετείχαν στις Πορείες Μνήμης που διοργάνωσαν οι Ποντιακές Οργανώσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, ενώ, σήμερα Κυριακή 22 Μαïου, κατέθεσαν στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, Κομματά Φιλιώ και Παντελίδης Μανώλης.

Η Νεολαία δίνει για άλλη μία χρονιά το παρόν τιμώντας τον Ποντιακό Ελληνισμό και τους εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς. Συμβάλλει στη διατήρηση της μνήμης, τιμά την Ιστορία, τους Αγώνες και τα Ιδανικά αυτού του τόπου.