27/8/2016 ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ, ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ, ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΥΤΑΡΗ

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ, ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ, ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΥΤΑΡΗ

Τίποτα δεν μας κάνει εντύπωση, πλέον, όσον αφορά το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης και το ταλέντο του, να προκαλεί τους Έλληνες πολίτες.

Ο κύριος Μπουτάρης, μαθημένος στο να προκαλεί το εθνικό αίσθημα, δεν χάνει την ευκαιρία, μιλώντας αυτή τη φορά σε τηλεοπτικό σταθμό των Σκοπίων, να αναφερθεί στην εν λόγω χώρα με το όνομα Μακεδονία. Τάσσεται με αυτόν τον τρόπο, και πάλι, στο πλευρό των γνωστών φασιστοειδών, που δεν σταματούν να προσβάλλουν την Ιστορική μνήμη, τους Αγώνες και τις Θυσίες ενός ολόκληρου έθνους.

Μία ερώτηση έχουμε μόνο για τον κύριο Δήμαρχο. Εφόσον ενοχλείται, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στη συνέντευξη, με την προσπάθεια αλλαγής της Ιστορίας - χωρίς να το επεξηγεί - πως είναι δυνατόν να μην τον πειράζει η προσβολή των Ιστορικών Ονομάτων, που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της; Πως γίνεται ακόμη, να του διαφεύγει το γεγονός  ότι το κρατίδιο των Σκοπίων διατηρεί, στο ακέραιο, τις φαντασιώσεις και τον  αλυτρωτισμό του, μιλώντας για «υπόδουλους Μακεδόνες αδελφούς»;

Όπως αποδεικνύεται, ο συγκεκριμένος κύριος, είναι, απλώς, ένας τυμπανιστής της βρώμικης προπαγάνδας ανιστόρητων κύκλων και σκοτεινών συμφέροντων.

 

Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων

 

 

 

 

 

 

23/8/2016 Ανακοίνωση της Νεολαίας για την ολοκλήρωση των Ολυμπιακών Αγώνων

Ανακοίνωση της Νεολαίας για την ολοκλήρωση των Ολυμπιακών Αγώνων

Μετά τη λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων, με την ολοκλήρωση των προσπαθειών όλων των συμμετεχόντων, θέλουμε ως νέοι άνθρωποι και ως Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων, να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε όλους τους Έλληνες αθλητές, για τη συμμετοχή τους και την προσπάθεια που κατέβαλαν.

Εκπροσωπώντας επάξια την Ελλάδα, γέμισαν όλους τους Έλληνες περηφάνια και θαυμασμό, ενώ η πίστη τους, η αφοσίωση που επιδεικνύουν, η υπομονή και η επιμονή, καθιστούν όλα τα μέλη της Εθνικής αποστολής, παράδειγμα προς όλους, και ιδιαιτέρως τους νέους. Οι αθλητές μας αποτελούν τα πρότυπα εκείνα, που θα οδηγήσουν τις νεότερες γενιές κοντά στον αθλητισμό, υιοθετώντας τις αρχές και τα ιδανικά του Αθλητικού Ιδεώδους.

Στη Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων, είμαστε περήφανοι γι αυτούς και για εκείνους που τους στηρίζουν, και ευχόμαστε καλή συνέχεια και στις μελλοντικές τους προσπάθειες.

Σας ευχαριστούμε!

 

Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων

 

24/8/2016 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Η Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων συγχαίρει θερμά για την προσπάθειά τους, όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στις Πανελλήνιες εξετάσεις καθώς και τους γονείς, τους κηδεμόνες και τους δασκάλους, που στάθηκαν κοντά τους με κάθε τρόπο σε αυτή τους την προσπάθεια.

Για όσους κατάφεραν να υλοποιήσουν τους στόχους που έθεσαν, πετυχαίνοντας την είσοδό τους σε τμήματα των ΑΕΙ και των ΤΕΙ της χώρας, τους ευχόμαστε το ταξίδι που τώρα ξεκινά και ο φοιτητικός τους βίος στην ανώτατη εκπαίδευση, να αποτελέσει μια όμορφη και γεμάτη γνώση εμπειρία.

Για όσους δεν τα κατάφεραν αυτή τη φορά, αυτή η στάση μπορεί να γίνει αφετηρία για μια νέα πορεία προς την επιτυχία.

Για όλα τα παιδιά αυτή η επιτυχία ή μη είναι μόνο μια πρώτη μάχη από τις πολλές που θα κληθούν να δώσουν στη ζωή τους. Είναι αυτά τα παιδιά που διεκδικούν το μέλλον στο νέο κεφάλαιο που ξεδιπλώνεται μπροστά τους.

Η Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων εύχεται σε όλους του νέους καλή συνέχεια και καλή επιτυχία και στις μελλοντικές τους  προσπάθειες.

15/8/2016 ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

 

Ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία, πιστοί στην εθνική και θρησκευτική μας παράδοση, γιορτάζουν σήμερα το θαύμα του Δεκαπενταύγουστου.

Με την Εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και του θαυμαστού γεγονότος  της μετάστασής της στη Βασιλεία των Ουρανών και την αιώνια ζωή, τιμούμε τη Μητέρα όλων μας, την Παναγιά, που γεμίζει τις ψυχές μας ελπίδα, κουράγιο και αισιοδοξία.

Η Υπέρμαχος Στρατηγός να προστατεύει την Πατρίδα μας και όλους τους Έλληνες

Χρόνια Πολλά