15/11/2016 Δ.Τ. Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΤΟ 3ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΤΟ 3ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


 

Η Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων συμμετείχε ενεργά στο 3ο Συνέδριο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 11-13 Νοεμβρίου.

Κατατέθηκαν προτάσεις που αφορούσαν τόσο πολιτικά όσο και οργανωτικά ζητήματα και με αυτό τον τρόπο συνέβαλε στη διεξαγωγή ενός παραγωγικού συνεδρίου, από το οποίο εξήλθαν σημαντικά συμπεράσματα, ολοκληρωμένες προτάσεις και το Κίνημα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων βγήκε πιο δυνατό και πιο οργανωμένο.

Πριν την έναρξη του συνεδρίου διεξήχθη η συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της Νεολαίας, όπου πάρθηκαν αποφάσεις για θέματα οργανωτικά και πολιτικά.

Αποτυπώθηκε για μία ακόμη φορά η διάθεση όλων των μελών της επιτροπής να συνεχίσουν τον αγώνα, πλάι στον πρόεδρό μας, τον Πάνο Καμμένο, μέχρι να ξεφύγει η Πατρίδα μας από αυτήν την κρίση και να εξασφαλιστεί ένα καλύτερο μέλλον για τους νέους και για τις επόμενες γενιές. 

 

ΔΡΑΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΓΕΝΝΗΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ "Η ΑΓΚΑΛΙΑ"

ΔΡΑΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΓΕΝΝΗΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ "Η ΑΓΚΑΛΙΑ"

Για ακόμα μια φόρα, έχοντας άριστη συνεργασία με την Γραμματεία Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού και βεβαίως με την πάντα δραστήρια γραμματέα κα Μίκα Παππά Σέβου, η Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων συμμετείχε στην δράση αλληλεγγύης και παροχής βοήθειας προς τον Σύλλογο Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Η Αγκαλιά». Στη συνάντηση που έγινε με τους υπεύθυνους του Συλλόγου, την Νεολαία εκπροσώπησε η Υπεύθυνη Οργάνωσης Αττικής Φιλλιώ Κομματά. Οι δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης για τη στήριξη ευαίσθητων κοινωνικά ομάδων αποτελεί για εμάς αρχή και υποχρέωση.

Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων