03/12/2016 Δ.Τ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

 

Η προστασία και η φροντίδα των ατόμων με αναπηρία αποτελεί αυτονόητη υποχρέωση για κάθε κράτος δικαίου και για τον κάθε πολίτη ξεχωριστά.

Τα άτομα με αναπηρία, αντιμετωπίζουν εμπόδια καθημερινώς και επιδίωξη όλων μας οφείλει να είναι η εξασφάλιση της πλήρους συμμετοχής τους, σε όλες τις πτυχές της πολιτικής, πολιτιστικής και κοινωνικής ζωής.

Η Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων έδινε και συνεχίζει να δίνει μάχες, για να κατανοήσουν όλοι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάνθρωποί μας και να εξασφαλιστεί η πλήρης ένταξη και το δικαίωμα της αξιοπρέπειας και της ευημερίας.

 

 

01/12/16 Δ.Τ. Σαν σήμερα η Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα

 Σαν σήμερα η Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα

Σαν σήμερα, την 1η Δεκεμβρίου του 1913, η Κρήτη ενσωματώνεται επισήμως στο Ελληνικό κράτος, δικαιώνοντας τους Αγώνες αιώνων.

Τιμούμε την Ημέρα και τους Αγώνες που δόθηκαν, σε ένα νησί που γεννά Ήρωες!

Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων Κρήτης

30/11/2016 Δ.Τ. Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΗΦΑΝΗ

Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΗΦΑΝΗ

Η νέα γενιά αποδεικνύει συνεχώς ότι αυτή η χώρα δεν μπορεί παρά να έχει ένα μέλλον λαμπρό. Και η νέα γενιά  είναι εκείνη που το διεκδικεί και θα το κερδίσει. 

Αυτό μας υπενθύμισε η πενταμελής ομάδα των Ελλήνων μαθητών, από Λύκειο της Θεσσαλονίκης, που κατάφερε να κυριαρχήσει ανάμεσα σε 39 ομάδες από 24 χώρες  και να αναδειχθεί πρωταθλήτρια στον παγκόσμιο σχολικό διαγωνισμό τεχνολογίας Stem «F1 In School», που πραγματοποιήθηκε στο Όστιν του Τέξας.

Μας κάνετε όλους περήφανους. Σας ευχαριστούμε!

 

 

Δ.Τ. 15/11/2016 ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΥΣ «ΝΕΟΥΣ» ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΥΣ «ΝΕΟΥΣ» ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ

 

Καλούμε το Σταύρο Θεοδωράκη, σήμερα το βράδυ, που θα έχει πολύ ελεύθερο χρόνο και θα βρίσκεται σπίτι του, να τηλεφωνήσει στην κυρία Γεννηματά και να διαμαρτυρηθούν μαζί στον Σόρος... καλό βράδυ!