25/07/2012 - ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΠΑΜΠΗ ΑΠΟΣΚΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΒΟΥΛΑΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΠΑΜΠΗ ΑΠΟΣΚΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΒΟΥΛΑΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ


Στην Ελλάδα της Τρόικας και των μνημονίων, στην Ελλάδα των εξαθλιωμένων πολιτών, των λουκέτων, της φτώχειας και της απογοήτευσης, στην Ελλάδα της Ρεπούση και του «συνωστισμού», της επίθεσης στην παιδεία, την θρησκεία και τον πολιτισμό, μια νεαρή Ελληνίδα τιμωρείται σκληρά και χωρίς απολογία. Στερούν το όνειρο από μια αθλήτρια που έχει τιμήσει κατ’ επανάληψη την πατρίδα της και την σημαία. Από ένα νέο κορίτσι που ζούσε και ανέπνεε για να εκπροσωπήσει τη χώρα της σε αυτή την Ολυμπιάδα.

Σε κάποιους που είναι έτοιμοι να δώσουν συγχωροχάρτια σε όλους όσοι έχουν παραβατική συμπεριφορά, η δημόσια συγνώμη της δεν ήταν αρκετή.

Από πότε μια ατυχής δήλωση ή ένα αστείο κακής ποιότητας, έστω, μπορεί να επισύρει την βαρύτερη των ποινών; Γιατί αυτή είναι η «εσχάτη των ποινών» για έναν αθλητή που ετοιμάζεται τέσσερα χρόνια για την Ολυμπιάδα. Από πότε ο κύριος Κουβέλης αναδεικνύεται σε δημόσιο κατήγορο και ζητάει την τιμωρία Έλληνα αθλητή; Ενώ η κοινωνία δολοφονείται, με τη συμμετοχή του προέδρου της ΔΗΜΑΡ στην συγκυβέρνηση των προθύμων, σε αυτό το γεγονός βρήκε ο κ. Κουβελης να κάνει επίδειξη «αριστεροφροσύνης» ;

Ως Νεολαία των Ανεξάρτητων Ελλήνων απαιτούμε την άμεση ανάκληση της ποινής του αποκλεισμού της αθλήτριας μας. Πρέπει να δώσουμε την ευκαιρία σε ένα νέο άνθρωπο, σε μια νέα αθλήτρια να εκπληρώσει το όνειρο της και στην Ελλάδα την ευκαιρία για νέες στιγμές αθλητικών επιτυχιών και δόξας.»

Δεν απευθυνόμαστε στον κ.Κούβελο του «ενός εκατομμυρίου ευρώ» που τιμωρεί την αθλήτρια μας για το κουνούπι του Νείλου. Σε εσάς απευθυνόμαστε κύριε Ιωαννίδη.

Κύριε Ιωαννίδη θα αναλάβετε την ευθύνη;

24/09/2012 - ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 26/09

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 26/09


Η Νεολαία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων συμμετέχει ενεργά και δυναμικά στην γενική απεργία της Τετάρτης 26 Σεπτεμβρίου 2012. Οι νέοι της χώρας που πλήττονται κατά κόρον από την λαίλαπα της ανεργίας, με ποσοστά που ξεπερνούν το 50% στις ηλικίες 18-24, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της EUROSTAT, επιβάλλεται να πλημμυρίσουν τους δρόμους. Η νοοτροπία του «σιγά και τι θα αλλάξει» που ακούγεται συχνά, είναι βέβαιο πως δεν θα αλλάξει κάτι. Είναι ώρα να σηκωθούμε όλοι από τους καναπέδες και να σταματήσουμε να αντιδρούμε μόνο μέσω του πληκτρολογίου. Χρειάζεται σθεναρή αντίσταση στις προσπάθειες της Τρόικα και των υπαλλήλων της συγκυβέρνησης να στερήσουν από τους Έλληνες πολίτες κάθε έννοια αξιοπρεπούς διαβίωσης, με μέτρα τα οποία όχι μόνο δεν θα εξασφαλίσουν ανάπτυξη -ούτε καν στο μακροπρόθεσμο μέλλον- αλλά, αντίθετα, θα βυθίσουν τους Έλληνες πολίτες στην κατάθλιψη και την κοινωνική απομόνωση. 

Την Τετάρτη δεν παλεύουμε για κάτι απρόσιτο, για κάτι ουτοπικό ή κάτι που δεν μας αγγίζει. Την Τετάρτη θα είμαστε όλοι εκεί να ενώσουμε τις φωνές μας για το παρόν και το μέλλον μας, να αντισταθούμε στην προσπάθεια που γίνεται να υποτάξουν το φρόνημά μας και κάθε προσπάθεια υποτίμησης και υποβάθμισης της βούλησης και των δικαιωμάτων μας ως Έλληνες πολίτες.
 

Θα πραγματοποιηθεί προσυγκέντρωση στις 10:30 στη συμβολή των οδών Γ’ Σεπτεμβρίου και Αινιάνος, όπισθεν ΓΣΕΕ.
  Το συμφέρον του έθνους είναι πάνω από το συμφέρον των κομμάτων και εμείς, η νεολαία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, προτρέπουμε την υπέρβαση των κομματικών επιταγών και δηλώνουμε παρόντες χωρίς κομματικά σύμβολα, αλλά ΜΟΝΟ με ελληνικές σημαίες.

17/07/2012 - ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Κατόπιν εισήγησης του προεδρεύοντος της Συντονιστικής Οργάνωσης Νεολαίας Μπάμπη Αποσκίτη ο Πρόεδρος του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ κ. Πάνος Καμμένος ενέκρινε τη προσωρινή Οργανωτική Δομή της Νεολαίας που έχει ως εξής:

Γραμματέας και Υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού: Καλογρίδης Κωνσταντίνος

Υπεύθυνος Τομέα Οργανώσεων Λεκανοπεδίου: Γιώνας Σωτήριος

Υπεύθυνος Τομέα Οργανώσεων Επαρχίας: Δαγλαρτζής Θεόδωρος

Υπεύθυνος Τομέα Οργανώσεων Θεσσαλονίκης: Χατζηθεοδοσίου Ανέστης

Υπεύθυνος Τομέα Οργανώσεων Εξωτερικού: Κουφαλιτάκης Μιχαήλ

Υπεύθυνη Τομέα Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαικών Υποθέσεων: Παπαδοπούλου Μανταλένα

Υπεύθυνος Τομέα Ενέργειας & Περιβάλλοντος: Κιούσης Δημήτρης

Υπεύθυνη Εθελοντισμού: Παπαγγέλου Ευδοκία

Υπεύθυνος Τομέα Αθλητισμού & Πολιτισμού: Ρεμπής Κωνσταντίνος]

Υπεύθυνη Τομέα Τύπου – Δημοσίων Σχέσεων &
 Social Media: Καλαγκμπόρ Κατερίνα

Η Οργανωτική Δομή της Νεολαίας θα ολοκληρωθεί τις επόμενες εβδομάδες με την σύσταση νέων Τομέων και την πλήρωση των σχετικών θέσεων Υπευθύνων και Αναπληρωτών.

 

18/09/2012 - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΠΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 27/09

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΠΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 27/09


Η Νεολαία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων γνωστοποιεί ότι είναι απολύτως αλληλέγγυα στον αγώνα που δίνουν τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες για να προασπίσουν το αναφαίρετο δικαίωμα τους στη ζωή, το οποίο η κυβέρνηση έχει βάλει στο στόχαστρο. Επειδή η πιθανή εξαθλίωση και εν τέλει εξόντωση των ατόμων με αναπηρία είναι θέμα όλων των μελών μίας κοινωνίας, που σέβονται πρώτα από όλα τον εαυτό τους και μετά το συνάνθρωπο τους, δηλώνουμε πως θα συμμετάσχουμε ενεργά και θα στηρίξουμε χωρίς κομματικές σημαίες το Πανελλαδικό Παναναπηρικό Συλλαλητήριο, το οποίο διοργανώνει η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ) την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου, ώρα 10.00 π.μ. στην Πλατεία Ομονοίας. Στη Νεολαία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων γνωρίζουμε πως τα άτομα με αναπηρία  δεν είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας και εύκολα θύματα στις ανθρωποθυσίες που απαιτεί η κυβέρνηση, αλλά ισότιμα μέλη της κοινωνίας μας και το αποδεικνύουμε όχι με λόγια, αλλά με πράξεις.