"Ανακοίνωση της Νεολαίας Ανεξαρτήτων Ελλήνων για τις υποκριτικές παρεμβάσεις της αντιπολίτευσης σχετικά με τα προβλήματα των Ελληνικών Πανεπιστημίων"

"Ανακοίνωση της Νεολαίας Ανεξαρτήτων Ελλήνων για τις υποκριτικές παρεμβάσεις της αντιπολίτευσης σχετικά με τα προβλήματα των Ελληνικών Πανεπιστημίων"

Επειδή κουραστήκαμε να παρακολουθούμε τις γεμάτες υποκρισία παρεμβάσεις της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης το τελευταίο διάστημα για ζητήματα σχετικά με την ανώτατη εκπαίδευση, καλούμε τον πρόεδρό της να περάσει κάποτε ο ίδιος από ένα δημόσιο Πανεπιστήμιο. Θα ενημερωθεί εκεί, από τους αχυρανθρώπους της φοιτητικής παράταξης που υποστηρίζει το κόμμα του, πώς κατάντησαν αυτού του είδους οι παρατάξεις, με τις πρακτικές τους, τα Ανώτατα Ιδρύματα της χώρας. Ας μάθει επιτέλους ποιος μετατρέπει σε σκουπιδότοπο τα κτίρια, με τα δεκάδες τραπεζάκια και τις εκατοντάδες αφίσες. Ας ενημερωθεί, επίσης, ποιοι διαπλέκονται με διδακτικό και άλλο προσωπικό, προς όφελος των "δικών τους"παιδιών. Ίσως τότε εμφανιστεί πιο έτοιμος για να συζητήσει τους λόγους υποβάθμισης των Ελληνικών Πανεπιστημίων και τις πιθανές λύσεις στα χιλιάδες προβλήματα που αντιμετωπίζουν. 

01/04/17: "ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΟΚΑ

Ανακοίνωση της Νεολαίας για την επέτειο της έναρξης του Απελευθερωτικού Αγώνα της ΕΟΚΑ. 

Τιμούμε σήμερα τους Ήρωες του Κυπριακού Ελληνισμού, οι οποίοι έδωσαν την ίδια τους τη ζωή, μαχόμενοι για το μέγιστο ιδανικό, την Ελευθερία .

Το σύγχρονο έπος, μέσα από τη συμμετοχή στον απελευθερωτικό αγώνα της ΕΟΚΑ χαράχθηκε στις ηρωικές σελίδες του Έθνους αλλά και στις μνήμες του απανταχού Ελληνισμού, ως μια πράξη  ανδρείας, υπερηφάνειας και υψηλού Εθνικού φρονήματος.

Οι πεσόντες, υπέρ βωμών και εστιών,  ήρωες της ΕΟΚΑ, μετουσίωσαν τον αγώνα σε λάμψη αθανασίας και ηρωισμού. Έδωσαν το παράδειγμα σε όλους και άφησαν βαριά παρακαταθήκη για το μέλλον.

 Η επανένωση της Κύπρου για τον Ελληνισμό είναι Εθνική επιταγή και δεν νοείται λύση του Κυπριακού προβλήματος δίχως την απομάκρυνση των εποίκων και του κατοχικού στρατού έως και τον τελευταίο στρατιώτη.

 Ο αγώνας θα συνεχιστεί. Η φωτιά που εκείνοι άναψαν με τον Ηρωισμό και την αυταπάρνηση τους θα συνεχίσει να καίει μέσα μας, μέχρι τη στιγμή της τελικής δικαίωσης των θυσιών του Κυπριακού Ελληνισμού.

4/2/2017 Δ.Τ. Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΤΟΥ ΡΙΟ, ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΜΙΛΩΝ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO.

 Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΤΟΥ ΡΙΟ, ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΜΙΛΩΝ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ  UNESCO

   

 

Σε τελετή βράβευσης των ολυμπιονικών και παραολυμπιονικών του Ρίο, από το Εθνικό Συμβούλιο Ελλάδος ομίλων και κέντρων πολιτισμού για την unesco, παρέστει το μέλος Συντονιστικού της Νεολαίας Ανεξαρτήτων Ελλήνων και μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων, Καψοκαβάδης Χαράλαμπος. Η εκδήλωση έλαβε χώρα την Πέμπτη στο δημαρχείο Αμαρουσίου όπου τιμήθηκε επίσης, για την προσφορά του στον αθλητισμό και τον πολιτισμό, ο πρόεδρος της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδος κ. ισίδωρος Κούβελος. Την εκδήλωση παρουσίασε η Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων κα Σάγια Τσαουσίδου.

31/01/2017 Δ.Τ. ΊΜΙΑ: 21 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

ΊΜΙΑ: 21 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 

Εικοσιένα χρόνια από τη νύχτα εκείνη, κατά την οποία οι τρείς Έλληνες Αξιωματικοί, ο υποπλοίαρχος Χριστόδουλος Καραθανάσης, ο υποπλοίαρχος Παναγιώτης Βλαχάκος και ο αρχικελευστής Έκτορας Γιαλοψός. περνούν στο Πάνθεον των Ηρώων.

Έπεσαν υπέρ Πατρίδος, πράττοντας το Καθήκον τους. Σήκωσαν το βάρος της τιμής και της αξιοπρέπειας του Έθνους.

Έκαναν αυτό που δεν έκανε η εγκληματική κυβέρνηση Σημίτη. Η κυβέρνηση των γκρίζων ζωνών, του Οτσαλάν, της συμφωνίας της Μαδρίτης

Η Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων αποτίνει φόρο τιμής στους υπερασπιστές της εδαφικής ακεραιότητας της Πατρίδας μας. Πλέον, καμία πρόκληση δεν θα μένει αναπάντητη.